кадър и видео: Диема 3 Като цяло Лудогорец изигра отличен мач и

...
кадър и видео: Диема 3 Като цяло Лудогорец изигра отличен мач и
Коментари Харесай

Олимпиакос и Лудогорец завършиха при резултат 1:1 в първи мач от третия квалификационен кръг на Шампионската лига

кадър и видео: Диема 3

 

Като цяло Лудогорец изигра отличен мач и с представянето си подсети за най-силните си мачове в Европа.

Шампионът Лудогорец подсети за паметните си евромачове отпреди няколко години и взе тъждество 1:1 при визитата си на Олимпиакос в първи мач от третия квалификационен кръг на Шампионската лига. Кирил Десподов откри за “орлите ”, само че Агуибу Камара изравни три минути преди края на срещата.

Българите бяха равностойни на противника, а на моменти даже превъзхождаха гръцкия хегемон. Единствено в края на мача домакините взеха самодейността и постановиха напън над разградчани, само че даже и тогава възпитаниците на Валдас Дамбраускас имаха благоприятни условия за втори гол. Така или другояче Лудогорец сподели, че има сили да преодолее противника, като след седмица ще има опция да го направи на личен терен в Разград, написа Спортал.

Така Лудогорец бе покрай триумф в Атина и въпреки и да пропусна успеха, възможностите за класиране напред към последната фаза преди групите на Шампионската лига остават напълно действителни, като след седмица в България би трябвало да се направи решителната крачка.

 



Двата отбора действаха внимателно в началните минути и не одобряваха непотребни опасности. Лудогорец се стремеше да играе устойчиво в отбрана и да залага на бързи контраатаки. В 7-ата минута звездата на Олимпиакос Матийо Валбуена завоюва овациите на почитателите, откакто технично преодоля Жордан Икоко, след което центрира в наказателното поле, където Антон Недялков мазета.

В 87-ата минута гръцкият гранд стигна до равенството. След двоен рикошет в Оливие Вердон и Игор Пластун, топката доближи до Агибу Камара, който с компактен изстрел в долния десен ъгъл изравни.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР